Trochu jiný sklad - boqarchitekti
866
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-866,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1400,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
Technologický dvůr České Budějovice

Trochu jiný sklad

Jak skloubit logistický areál s prostorem pro veřejnost? Skladovou halu s showroomem a místem, kde se dodavatelé technologií mohou setkávat se svými zákazníky? Stáli jsme před požadavkem umístit tři samostatné objekty na nepříliš velký pozemek a přitom jim zajistit funkční dopravní a provozní obslužnost. Od začátku jsme věděli, že se na projekt musíme dívat pod jiným úhlem, a to doslova. Semknutím všech tří budov a mírným pootočením vzniklo malé příjemné nádvoří – trojúhelníkový prostor se stromy, lavičkami a sochou, který návštěvníkům umožňuje pohodlný pohyb. Příjezdové cesty ke skladům jsme nechali mimo tento prostor, na vnějších stranách hal.